Καλώς ήρθατε στον δικό μας Παράδεισο.

Kαλώς ήρθατε στο Cine Paradiso.

Ο κινηματογραφικός μας Παράδεισος ,είναι ανοιχτός μετά από συνεννόηση, σε επισκέψεις-εκδρομές σχολείων και άλλων φορέων με εκπαιδευτικό, ενημερωτικό,και ψυχαγωγικό χαρακτήρα.
Επικοινωνία, μέσω προσωπικού μηνύματος εδώ, η στην σελίδα μας στο Facebook


Facebook

Συρώμενοι τίτλοι αναρτήσεων

Logo

Cine Paradiso

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Η καλύτερη ταινία γιά τον Σεπτέμβριο 2012(Καλύτερη Musical ταινία όλων των εποχών)ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


 Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες γιά την καλύτερη Musical ταινία όλων των εποχών,η οποία αναδείχθηκε και ως η καλύτερη ταινία γιά τον Σεπτέμβριο 2012.
Σύμφωνα με τις δικές σας ψήφους εδω και στην σελίδα του Παραδεισένιου σινεμά μας στο Facebook...... http://www.facebook.com/CineParadisoNights

Στην πρώτη θέση με συντριπτική διαφορά απο τις επόμενες, βρέθηκε η ταινία: Phantom of the opera με συνολικά 29 φήφους,ακολούθησε η ταινία:Moulin Rouge με 6 ψήφους, και στην τρίτη θέση ισοβάθμισαν με 4 μόλις ψήφους 3 ταινίες.Πρόκειται γιά τις :Singing in the rain-Cabaret-West side story.

Σας ενημερώνουμε ότι η ελεύθερη προβολή της ταινίας Phantom of the opera θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στις 9 το βράδυ στο ΣΙΝΕΜΑ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ.
Συμμετοχές μπορείτε να δηλώνετε έως και το Σαββατο 6 Οκτωβρίου, εδω με σχόλιό σας κάτω απο αυτό το θέμα, η στην σελίδα μας στο Facebook,στο αντίστοιχο θέμα που έχει δημιουργηθεί.
Σας ευχαριστώ πολύ.....

1 σχόλιο:

  1. Μην ξεχάσετε κάνοντας κάποιο σχίλιο εδω, εαν θέλετε να δηλώσετε και συμμετοχή στην προβολή της ταινίας που θα γίνει την Κυριακή 8-10-2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΙΝΕΜΑ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ -ΞΕΝΑΓΗΣΗ (VIDEO)