Καλώς ήρθατε στον δικό μας Παράδεισο.

Kαλώς ήρθατε στο Cine Paradiso.

Ο κινηματογραφικός μας Παράδεισος ,είναι ανοιχτός μετά από συνεννόηση, σε επισκέψεις-εκδρομές σχολείων και άλλων φορέων με εκπαιδευτικό, ενημερωτικό,και ψυχαγωγικό χαρακτήρα.
Επικοινωνία, μέσω προσωπικού μηνύματος εδώ, η στην σελίδα μας στο Facebook


Facebook

Συρώμενοι τίτλοι αναρτήσεων

Logo

Cine Paradiso

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Cinema Paradiso - Visit EEEEK Argolida

Με μεγάλη συγκίνηση και χαρά, υποδεχτήκαμε 18 παιδιά με ειδικές ανάγκες ,μαζί με δύο δασκάλους τους, απο το κέντρο ειδικής επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτησης Αργολίδας.
Είχα την ευκαιρία και την τιμή, να ξεναγήσω τα παιδιά στον χώρο του σινεμά,και να τους παρουσιάσω διάφορα μουσιακά πλέον αντικείμενα κινηματογράφου που υπάρχουν σε αυτόν.
Μετά το τέλος της παρουσίασης, υπήρξε προβολή ταινίας, με εικόνα και θέμα τέτοιο έτσι ώστε να είναι αντιληπτό απο όλα τα παιδιά.
Πρόκειται, γιά νεοϊδρυθείσα σχολική μονάδα Ειδικής Αγωγής που ανήκει στην Δ/νση Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδος και λειτουργεί από τις 13-01-2003 στο χωριό Πυργέλα του Δήμου Άργους.
Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ δέχεται μαθητές του νομού Αργολίδος ηλικίας 14 έως 22 ετών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, νοητική υστέρηση και διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές κ.α. Στο σχολείο φοιτούν 29 μαθητές από όλο το νομό.
 Σκοπός του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ, ως δεύτερος κύκλος σπουδών για μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες είναι η επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση, η παροχή γνώσεων που θα ωφελήσουν στην ημι-αυτονόμηση των μαθητών στην μελλοντική τους πορεία, η ενίσχυση κοινωνικών και συναισθηματικών δεξιοτήτων, η ενίσχυση και διατήρηση των κεκτημένων και η προώθηση μιας αξιοπρεπούς συμβίωσης των ατόμων με νοητική υστέρηση με τα άλλα «υγιή» μέλη της κοινωνίας.
http://eeeek.arg.sch.gr/

 Τα παιδιά και οι δασκάλοι, έγραψαν στο ημερολόγιο Του Σινεμά:

3 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ πολύ την Πετρούλα και τον Παναγιώτη, δασκάλους και συνάμα φίλους των παιδιών αυτών,που αποδέχτηκαν την προσφορά μου, γιά εκδρομή στο ΣΙΝΕΜΑ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο!Είναι ό,τι πιο συγκινητικό άκουσα τον τελευτάιο καιρό. Εύχομαι όλα να πάνε καλά, να πάνε δηλαδή όπως εσύ περιμένεις. Χαίρομαι επίσης που το ΣΙΝΕΜΑ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ βρίσκεται τόσο κοντά μας. Γράφω εκ μέρους της ομάδας κινηματογράφου - είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα του σχολείου μας- του 2ου γυμνασίου Άργους. Ά και να πω κι αυτό: η ταινία "σινεμά ο παράδεισος" ήταν για μας η πρώτη που διαλέξαμε για να προβληθεί από την κινηματογραφική μας λέσχη για το 2012.
    Θα θέλαμε λοιπόν κάποια στιγμή να μπορέσουμε να επισκεφθούμε το ΣΙΝΕΜΑ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ και να τα πούμε κι από κοντά. Πώς θα μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε για να συζητήσουμε το ενδεχόμενο μιας τέτοιας συνάντησης;το δικο μου e-mail: sroussou@gmail.com
    με εκτίμηση
    Σοφία Ρούσσου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Σοφία, και σε ευχαριστούμε πολύ γιά το σχόλιο σου και την υποστήριξη της προσπάθειας μας.

      Φυσικά και μπορεί η ομάδα σας να μας επισκεφτεί γιά προβολή ταινίας κ.λ.π

      Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου με διάφορους τρόπους...με προσωπικό μήνυμα εδω η στο Facebook και με mail στο nanopoulo@yahoo.gr.

      Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι

      Διαγραφή

ΣΙΝΕΜΑ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ -ΞΕΝΑΓΗΣΗ (VIDEO)