Καλώς ήρθατε στον δικό μας Παράδεισο.

Kαλώς ήρθατε στο Cine Paradiso.

Ο κινηματογραφικός μας Παράδεισος ,είναι ανοιχτός μετά από συνεννόηση, σε επισκέψεις-εκδρομές σχολείων και άλλων φορέων με εκπαιδευτικό, ενημερωτικό,και ψυχαγωγικό χαρακτήρα.
Επικοινωνία, μέσω προσωπικού μηνύματος εδώ, η στην σελίδα μας στο Facebook


Facebook

Συρώμενοι τίτλοι αναρτήσεων

Logo

Cine Paradiso

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Cine ΟΡΦΕΥΣ - Cinema Paradiso...Grandfather and Grandson

Απο το κινηματοθέατρο ΟΡΦΕΥΣ του παππού Σπύρου Μαυροείδή, στο ΣΙΝΕΜΑ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ του εγγονού του!!!
Εχουν περάσει απο τότε έως σήμερα περισσότερο απο 35 χρόνια, κι όμως τα αντικείμενα αυτά υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα στον δικό μας ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ, σαν καινούργια, γιατί οι ψυχές που κουβαλάνε μέσα τους, δεν πρόκειται να πεθάνουν ποτέ.

Εκτός της κινηματογραφικής μηχανής που έχω αναφερθεί εκτενέστατα σε άλλη μου ανάρτηση,εδω θα βρείτε ότι άλλο κατάφερα να μαζέψω απο τον ΟΡΦΕΑ,αλά και απο άλλες πηγές έως σήμερα.

Ελληνικά και ξένα κινηματογραφικά trailers 35mm του ΟΡΦΕΥΣ:             


Ενημερωτικές κινηματογραφικές καρτέλες προβολών απο την ΕΡΤ:


Καρέκλα θεατή κινηματογράφου ΟΡΦΕΥΣ:














Μπλόκ εισητηρίων κινηματογράφου ΟΡΦΕΥΣ θεωρημένα απο το 1991:


Γκόνγκ(καμπανάκι)διαλλειμάτων κινηματογράφου,αγορασμένο σε εξαιρετική κατάσταση απο την Cinemecanica:


Ανάμεσα στις πολλές μικρές και μεγάλες κινηματογραφικές αφίσσες, υπάρχουν και διάφορα προγράμματα κινηματογραφικών προβολών και θεατρικών παραστάσεων, κερδισμένα σε διαδυκτιακές δημοπρασίες:



1 σχόλιο:

  1. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ξεχωριστά κάποιους ανθρώπους, που με βοήθησαν να βρω, μερικά απο τα παραπάνω αντικείμενα που τόσο ήθελα,και να τα εντάξω στο ΣΙΝΕΜΑ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ.

    Τον Νίκο Σταυρόπουλο και τον Αρη Γεωργακόπουλο γιά τις διαφημιστικές ενημερωτικές καρτέλες κινηματογραφικών προβολών απο την ΕΡΤ.

    Την Βάντα Μαυροειδή,γιά την παραχώρηση στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ,τόσο της κινηματογραφικής καρέκλας θεατή απο τον ΟΡΦΕΑ και των μπλόκ εισητηρίων της εποχής εκείνης απο το σινεμά,όσο και γιά τα 35άρια κινηματογραφικά trailers.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΙΝΕΜΑ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ -ΞΕΝΑΓΗΣΗ (VIDEO)